BejelentésFerrari Történet
Nekem mindegy csak a színe legyen VÖRÖS!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
KEDVES FERRARI RAJONGÓ!Köszöntelek az oldalon!Az oldalon, amely a Ferrari történetének bemutatására vállalkozik a kezdetektől, napjainkig.
Tudom, hogy nagy munkába kezdtem, de mint „elkötelezett” Ferrari rajongó úgy gondolom, nem fölösleges amit csinálok, remélve, hogy sok-sok hozzám hasonló embernek szerezhetek kellemes perceket.

Az oldal elsősorban a Ferrari és a Formula-1 kapcsolatát kíséri végig, de rövid kitérők lesznek az utcai Ferrarik irányába is.

A Cég története és a versenyek története mára összeforrt.
Egy igazi Forma-1 rajongó ma el sem tudná képzelni az versenyeket a Ferrari nélkül.

A honlapon végigkísérhető lesz a Csapat "munkássága", fejlődése és természetesen sikerei -külön kitérve a Bajnok Pilótákra is-

Mindezek mellett számtalan érdekességet is az olvasó elé kívánok tárni, ezzel is minél hitelesebb képet adva Szeretett és Kedvenc Csapatomról.
Bővítsük együtt a honlapot!
Ha építő kritikával, hozzászólással, esetleg az oldal tartalmához kapcsolódó anyagokkal, dokumentumokkal segíted munkámat, azzal Te is hozzájárulhatsz más Forma-1-es, Ferrari rajongó öröméhez.


Az oldal folyamatosan bővül az újabb források felfedezése által


Észrevételeidet, ötetleteidet akár itt, (üzenőfal, vendégkönyv) vagy a vargaviki@citromail.hu e-mail címen megoszthatod velem.

Kellemes időtöltést!
Keresés a honlaponLinkek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!